Manapság a rohanó hétköznapokban gyakran megfeledkezünk szervezetünk szükségleteiről, egyre kevesebb időt szánunk az egészséges ételek elkészítésére. A Trec Nutrition a modern élet tempójához igazodva fejlesztette ki Better Choice vonalát, amely hozzásegít minket ahhoz, hogy könnyen és gyorsan jussunk a megfelelő tápanyagokhoz mindennapjaink során. Megrögzött maximalistaként és az egészséges életmód híveként a Trec csapata a gyakorlatban is letesztelte a termékcsalád favoritjait!

Édesség egészségtudatos ínyenceknek

Kamaszkorban nem igazán foglalkozunk vele, mit eszünk, azonban húszas-harmincas éveinkben egyre fontosabbá válik, hogy megőrizzük formánkat, vitalitásunkat, és már jól tudjuk, ehhez nélkülözhetetlen a minőségi „üzemanyag”.

Termékcsaládunk Protein Pancake-je például a hagyományos amerikai palacsintánál sokkal egészségesebb, hiszen többek között darált zabot és zablisztet tartalmaz, ezért fantasztikus választás akár reggelire, akár tízóraira is. A palacsinták elkészítése pofon egyszerű: nem igényel sem különösebb konyhai szaktudást, sem a hagyományos változatra jellemző méricskélést.

Top Tipp: A Trec Nutrition szakemberei szerint érdemes minden részletre odafigyelni. Amennyiben tényleg a maximális tisztaságú étkezésre törekedsz, próbáld ki finomítatlan Better Choice kókuszolajunkat is!

Természetes szezámvaj, cukros megoldás helyett

Önmagában is fogyasztható, adalékanyagoktól mentes édesség, mellyel könnyű a bűnbeesés! Csokis szezámvajunk ugyanis meglehetősen nagy mennyiségben tartalmaz szezámmagot, azonban tartósítószert, cukrot és sót egyáltalán nem. Kevesen tudják, hogy a szezám kitűnő forrása az omega-6 zsírsavnak, melynek mértékletes fogyasztása elengedhetetlen a szervezet egészséges működéséhez.

Top Tipp: A még meleg palacsintákra helyezz kanálnyi szezámvajat, így a ráolvadt öntettel felturbózhatod az élményt!

Összességében egy macera-, lelkiismeret-furdalás- és károsanyag-mentes édességet kaptunk a tesztelés során, amit bátran ajánlunk sportolóknak, vagy az étkezésükre ügyelő, igényes átlagemberek számára!