VASAS SC Karate szakosztálya: Együttműködés a Trec Nutrition-nel!

[vc_row][vc_column][vc_column_text]
Idén nyártól karate élversenyzőinket a Trec Nutrition is támogatja.

 

Karatésaink egyre komolyabb eredményeket érnek el: a februári korosztályos Eb-hez hasonlóan az októberi tenerifei vb-re is 3 vasasos versenyző kvalifikálta magát.

Manapság az élsportban egyre nagyobb szerepe van a megfelelő táplálkozásnak: a kiemelkedő eredményekhez az edzésmunka mellett a megfelelő tápanyagok bevitele is elengedhetetlen.
A Vasas karate szakosztályának 14 év feletti versenyzőin – mind kata, mind kumite versenyszámokban – mostantól a Trec Nutrition jóvoltából részesülnek a számukra szükséges táplálék-kiegészítőkből.

Versenyzőink emellett ruházati termékeket, shakereket, vitaminokat, kiegészítőket is kapnak majd újdonsült partnerünktől , valamint egy speciális gépet, amely kimondottan küzdősportolók részére készült, hogy az állóképességüket, gyorsaságukat tudják fejleszteni az elkövetkezendő versenyekre.

A Trec Nutrition egy amerikai gyökerekkel rendelkező, lengyel központú cég, mely 2011 óta van jelen táplálék-kiegészítőkkel és egyéb termékekkel a hazai piacon. A cég termékei a folyamatos  innovációnak,  valamint a  termékekkel szemben támasztott szigorú követelményeknek való sikeres megfelelés által már a világ számos pontján elérhetőek. Amikor a versenyzők étrendjéről volt szó, számunkra nem volt kérdés, hogy a Trec-et választjuk, hiszen ők az elsők Európában, akiket több másik élelmiszeripari tesztelő szervezet mellett a svájci SGS is tanúsított. Kimagasló minőségű termékeik a hazai piacon egyedülálló választékban kaphatóak.

Az együttműködésről mindkét fél nagyon pozitívan nyilatkozott.

Egri Tamás, szakosztály-igazgató:  – A tizennegyedik életév betöltése fordulópont karatéban, hiszen a versenyzők innentől kezdve kadetként, juniorként, majd U21-esként részt vehetnek a világversenyek kvalifikációjában. Mindez komoly felkészülést kíván, az edzésterveket pedig szeretnénk tudatos sporttáplálkozással is kiegészíteni. Amikor az étrend-kiegészítőkről volt szó, több dietetikust és szakembert megkérdezve, a hazai piacvezető cégek közül egyértelműen a Trec Nutririon-re esett a választásunk, hiszen az ő termékeiket találták a legtisztábbnak és legbiztonságosabbnak. Külön öröm, hogy a Trec a versenyzőinket sportruházattal, kiegészítőkkel is segíti, így a fiatal versenyzőink belekóstolhatnak, milyen érzés támogatott sportolóként készülni egy-egy világversenyre.

Boros Krisztián, a Trec Nutrition hazai képviseletének vezetője: – Amikor partnereket keresünk, mindig szigorú elvek alapján választjuk ki azt az egyesületet, szakosztályt vagy sportolót, akivel együttműködésre lépünk. A Vasas karate szakosztálya még csak másfél éve alakult, de máris a hazai karate élmezőnyébe küzdötte fel magát. Megalakulásuk óta minden korosztályos világversenyre kvalifikált versenyzőjük, tavaly egy junior világkupa bronzérem mellett két stílus Európa-bajnoki címnek örülhettek. A szakosztály egységessége, szervezettsége, rendezettsége már elsőre nagyon szimpatikus volt nekünk, biztosak vagyunk benne, hogy a támogatott versenyzők öregbíteni fogják cégünk jó hírnevét.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”6582″ img_size=”large” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row]