Az emésztési folyamatok során az étkezéssel bevitt fehérjéket a szervezet kisebb részekre, majd végül szabad aminosavakká bontja. Ez a folyamat függetlenül a fehérje típusától, a szervezettől további fáradtságot és időt igényel. A szabad aminosavak csak azután tudnak eloszlani a szervezetben, miután beléptek a véráramba, ezután használhatók a szövetek regenerálására és fejlődéséhez. Testünk fehérje struktúráit 22 különböző aminosav építi fel. Az első csoport az esszenciális aminosavak amiket teljes mértékben az étkezéssel kell bevinni. A második csoport az endogén aminosavak, amely eltérően az exogén aminosavaktól, a szervezet képes előállítani magának. A táplálék kiegészítés az edzés és az étkezések között szabad aminosavakkal vagy aminosav komplexekkel, amelyek fehérje hidrolízisből származnak, nagymértékben növelik a sport táplálkozás tápértékét. Ezek a leggyorsabb építőkövei az izomszöveteknek, amit képesek vagyunk biztosítani. Ez akkor működik legjobban, ha reggel, edzés előtt vagy edzés után visszük be. Tudósok felfedezték néhány nagyon érdekes jellemzőjét az aminosavaknak, amelyek a metabolikus funkciókból adódnak. Ha megnövelt adagban visszük be azokat az aminosavakat, amik mono-készítmények, például BCAA-k, L-glutamin, L-arginin, L-tirozin, ezek további előnyöket biztosítanak. Ezek gyakran nem csak nagyszerű építőanyagok vagy alternatív eneriaforrások az edzések alatt, de a hormon és enzimtermelés elő anyagai is. A TREC NUTRITION aminosavak és peptidek a legmagasabb minőségi jellemzőjű táplálék kiegészítők, amik segítenek kiegészíteni az étrendet ezekkel az izomfejlődéshez szükséges tápanyagokkal.
Akciók
Aminosavak és peptidek
Aminosavak és peptidek
Aminosavak és peptidek
Akciók
Aminosavak és peptidek
Aminosavak és peptidek
Aminosavak és peptidek
Aminosavak és peptidek
Aminosavak és peptidek
Aminosavak és peptidek
Aminosavak és peptidek
Aminosavak és peptidek
Aminosavak és peptidek
Aminosavak és peptidek
Aminosavak és peptidek
Aminosavak és peptidek
Aminosavak és peptidek
Aminosavak és peptidek