HERBAL ENERGY SHOT 25 ml

  • Erőteljes növényi energizáló formula
  • Megnövekedett koncentráció
  • Koncentrált növényi kivonatok

495 Ft

A Herbal Energy az energizáló gyógynövények speciális komplexe. Ezek nevezetesen a guarana, a szibériai ginzeng, a koreai ginzeng és az amerikai ginzeng. A guarana egy olyan gyógynövénykivonat, mely koffeint tartalmaz, ami stimulálja a szív- és légzési funkciókat, ezáltal az egész testnek a jelentős revitalizálásához vezet. A guarana a mentális teljesítményt is erősíti a fokozatosan és egyenletesen felszívódó koffein által. A Herbal Energy-ben ginzeng gyökér is van, melyet a történelem során életerő-növelésre használtak. Az eleutherozidok a szibériai ginzeng alkotóelemei, melyek a központi idegrendszer (CNS) stimulálását segítik. Támogatják az adrenalin formációkat, stimulálják az agytevékenységet, késleltetik a kimerülést és növelik az energiatermelést. A koreai és amerikai ginzeng aktív összetevőit ginzenozidoknak nevezik. Befolyásolják a fizikai tevékenység alatti anyagcserét (több zsír ég el és több szénhidrát marad meg) és úgy gondolják, hogy a tejsav felépülés megelőzésén keresztül veszik fel a harcot a kimerültséggel és izomfájdalommal. Ez a formula megengedi, hogy növeld az edzésed mértékét és intenzitását, ugyanakkor csökkentsd a testzsír mértékét.

NÖVÉNYI ENERGIZÁLÓ

Úgy érzed álmos, unott vagy és mindig hiányt szenvedsz energiában? A kávé nem segít egyáltalán, és úgy érzed ideges vagy, miután energia italt ittál? Próbáld ki a HERBAL ENERGY SHOT –ot! Folyékony formában tartalmazza a legjobb minőségű energizálókat. A természetes stimulánsok speciális kombinációja azonnal segít jobban érezned magad! A termék koncentrált növényi kivonatokat tartalmaz, amelyek segítik a test működését stressz és fokozott fizikai és mentális terhelés során.

Fogyassz naponta két adagot (1 adag-12,5ml,fél ampulla) lehetőleg 30 perccel étkezés vagy edzés előtt. Megjegyzés: A HERBAL ENERGY serkentő hatású, ezért legkésőbb 4 órával a lefekvést megelőzően kell fogyasztani. 3 hónapon túli fogyasztása nem javasolt! Használat előtt felrázandó!

 

Átlagos tápérték

1 adag 12,5ml 1 ampulla 1 napi adagot tartalmaz

Aktív összetevők

1 napi adag (25ml)

12,5ml

Guarana

1500 mg

750 mg

Koreai ginzeng

100 mg

50 mg

Amerikai ginzeng

100 mg

50 mg

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„HERBAL ENERGY SHOT 25 ml” értékelése elsőként