ASHWAGANDHA MAX – 60 KAPSZULA

  • 9% -os vitanolid tartalom
  • Hatékonyan támogatja a zsírszövet csökkenését diéta folyamán
  • Támogatja a magas tesztoszteron szint fenntartását
  • Hatékony segítség a stressz elleni küzdelemben (csökkenti a kortizolt)
  • Antistressz

4.290 Ft

Az ASHWAGANDHA MAX nagyobb dózisú (9%) Ashwagandha gyökér kivonatot tartalmaz  (Withania somnifera) amely adaptogén potenciállal rendelkezik, harmonizálja a belső elválasztású mirigyek és az immunrendszer működését, lelassítják túlműködő szerveinket, illetve serkentik alulműködő szerveinket, hozzájárul  a vitalitás fenntartásához, növeli a mentális fókuszt és a fizikális aktivitást. Az ASHWAGANDHA MAX olyan személyek és sportolók számára ajánlott, akiknél fontos a hosszú távú mentális aktivitás és koncentráció fenntartása, megerőltető edzést és szélsőséges étrendet követnek, és gyakran ki vannak téve a stressz káros hatásainak.

 

Ajánlott napi adag: 1 kapszula

Felhasználási javaslat: Egy adagot (egy kapszula) fogyassz 250ml folyadékkal lehetőleg étkezés alkalmával.

Figyelmeztetés: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a változatos étrendet és a kiegyensúlyozott életmódot! A terméket kisgyermek elől elzárva kell tárolni! A terméket gyermekek, terhes nők és szoptatós anyák nem fogyaszthatják!

 

Aktív összetevők                                                       1 kap.*
Ashwagandha gyökér kivonat (Withania somnifera) [9% vitanolidok]  335,00 mg
amelyből vitanolidok 30,00 mg

Összetevők: Ashwagandha gyökér kivonat (Withania somnifera)[9% vitanolidok](71,3%);kapszula héj (zselatin, színezék –titánium dioxid, vas oxidok és hidroxidok, patentkék V); csomósodás gátló-zsírsavak magnéziumsói.

Allergének: tej, szója, búza, bab, tojás, dió és mogyoró

Érdekelhetnek még…