ISOLATE 100 – kristálytiszta tejsavófehérje-izolátum
Hogyan válasszon valódi fehérje izolátumot?
Tudja, mit kell tartalmaznia egy jó minőségű fehérje izolátumnak ? Először is egészséges fehérjeforrásból kell származnia. A természetben valószínűleg nincs olyan fehérje, amelynek aminogramma jobb lenne, mint a tejben található savófehérjék. A tejsavófehérje-izolátum a 100-as izolátum fehérje-összetételének 100% -át teszi ki.
Másodszor, a fehérje-izolátumot a maximális fehérjekoncentrációval, valamint a lehető legalacsonyabb szénhidrát- és zsírtartalommal kell jellemezni. Milyen gyakran vásárolunk dicséretes fehérjeterméket, amelyben kiderül, hogy 100 g fehérjepor 20 g szénhidrátot tartalmaz. Ki akarja egészíteni étrendjét fehérjével ,szükségünk van szénhidrátokra? Végül is szó szerint mindenhol vannak (rizs, gyümölcs, kenyér, tészta). Ugyanez van a zsírral is. A jó és valódi fehérje izolátum legalább 90%-a fehérje. A készítmény többi része a marginális szénhidrát- és zsírmennyiség, amely a kondicionáló megfelelő textúrájának és ízének megszerzéséhez szükséges. Az Isolate 100 egy adagja csak 0,3 g zsírt és 0,4 g szénhidrátot tartalmaz!
Jó minőségű fehérje izolátumot keres győződjön meg arról, hogy a gyártó kiváló minőségű gyártási technológiákkal büszkélkedhet. A Trec által izolált 100 esetében CFM eljárást alkalmaztunk, amely fejlett és biztonságos a fehérje szerkezete szempontjából.
Az Elite CFM technológia az Isolate 100 másik előnye
A jó fehérje izolátot megkülönböztető harmadik tulajdonság a biztonságos végtermék és a gyártási technológiák minősége.. A membrán technológiák a fehérje-kiegészítők előállításának szokásai. Leegyszerűsítésképpen: különböző méretű hálós sziták használatából állnak. Kiváló minőségű fehérje-izolátumok megszerzése érdekében az ún CFM (cross flow mikrofiltration) eljárás. Kerámia szűrőket használ, amelyek hatékonyan eltávolítják a tejsavóból a nem kívánt összetevőket, például a zsírt, a laktózt és a koleszterint. Anélkül, hogy belemennénk ennek az eljárásnak a bonyodalmaiba, lehetővé teszi, hogy megszerezzük fehérje-izolátumok előállítását nagyon magas fehérjetartalommal, amelyek természetes szerkezetét nem zavarták meg, ami a fehérjetermék magas emészthetőségét eredményezi.
A CFM-nek köszönhetően, amely egy TREC izolátum előállítási technológia, az immunrendszert támogató értékes komponenseket (immunglobulinokat, glikomakropeptidet) nem távolítják el a tejsavóból, amelyek nem találhatók meg a szokásos fehérjetermékekben. A CFM a fehérje-izolátum jó oldhatóságának garanciája is
ISOLATE 100-at : a testének különösen szüksége van fehérje-izolátumra
A szervezetnek gyorsan emészthető fehérjékre van szüksége, lehetőleg reggel és edzés után. Mi az oka annak, hogy testünknek ilyenkor nagy szükség van fehérjére? Az anyatermészet így programozott be minket. Reggel van a legmagasabb az anyagcsere-változások aránya, ami azt jelenti, hogy a szervezet fokozottabb képességet mutat a fehérje felszívására! Használja ki ezt a csodálatos pillanatot a nap folyamán! Fogyasszon fehérje-izolátumot , a nap két meghatározott időpontjában. Valójában bármelyik másikban elérheti a jó WPC-t vagy kazeint és biztos lehet benne, hogy izmaink időben megkapják az életet adó fehérje egy részét. Azonban közvetlenül ébredés vagy edzés után nincs idő várni! Akkor minden perc számít! Ezután az izmoknak olyan fehérjékre van szükségük, amelyek szó szerint 15 perc alatt elhagyják a gyomrot, aminosavak és rövid peptidek formájában jutnak be a véráramba. Az emésztőrendszer gyors változásának jellemzői az Isolate 100 jellemzői, amelynek egy része az ébredés után és az edzés utáni anabolikus ablakban azonnal támogassa a testet.
ISOLATE 100
A második alkalommal edzés után gyorsan emészthető fehérjét, lehetőleg fehérje izolátum fogyasszunk. Természetesen először meg kell kapnia a szervezetnek a megérdemelt szénhidrátokat ( Max Carb, Vitargo) és aminosavakat. Amint asszimilálódnak, ügyeljen arra, hogy kifejezetten emészthető fehérjét biztosítson, például egy izolátumot. Miért legyen olyan fehérje, amelynek kinetikája gyors, mint például a 100-as izolátum, amely nem szívja túl az emésztőrendszert?
Könnyű. Fontolja meg, hogy teste milyen prioritásokkal rendelkezik edzés után. A fő feladatok az izomregeneráció, majd az anabolikus állapot megvalósítása. Gondolod, hogy a testnek akkor van ideje és meg akarja emészteni például az égetetlen marhahúst? Még akkor is, ha ő gondoskodna erről az unalmas feladatról, az izmainak rovására megy. Ennek az egyszerű logikának köszönhetően az edzés utáni időben nyerjen olyan fehérjét, amely könnyen és gyorsan emészthető, mint például a 100-as izolátum. A Trec izolátum nemcsak az izommegújulás szükségleteinek felel meg, hanem jó anabolikus folyamatot is lehetővé tesz az izmokban. Az edzés utáni anabolikus ablakban csak tejsavófehérje- izolátumot válasszon fehérjeforrásként . Keresse meg a maximális fehérjekoncentrációt, például a 100-as izolátumot.
A Trec Isolate 100 termékének előnyei:
– Trec izolátum 100% savófehérje-izolátum
– Isolate 100 egy dózisa kifejezetten emészthető fehérje, melyre a testnek szüksége van főleg a reggeli ébredés után, vagy az edzés után
– Trec izolátum egy marginális szénhidrát- és zsírtartalma, és több mint 90% fehérjekoncentráció
– Az Isolate 100 kiváló minőségű CFM technológiával készül, amely garantálja a fehérje maximális emészthetőségét és tisztaságát
Értékelések
Még nincsenek értékelések.